DCCB Online Test Series 2, DCCB Mock Test in English Series 2
Finish Quiz
0 of 50 questions completed
Questions:
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34
 35
 36
 37
 38
 39
 40
 41
 42
 43
 44
 45
 46
 47
 48
 49
 50
Information
DCCB Online Test Series 2, DCCB Mock Test in English Series 2, DCCB Free Online Test Series 2. RRB Exam Online Test 2019, DCCB Free Mock Test Exam 2019. DCCB Exam Free Online Quiz 2019, DCCB Full Online Mock Test Series 2nd in English. RRB Online Test for All Subjects, DCCB Free Mock Test Series in English. DCCB Free Mock Test Series 2. DCCB English Language Online Test in English Series 2nd. DCCB Quantitative Aptitude Quiz 2019, DCCB Reasoning Ability Free Online Test. Take DCCB Online Quiz. The DCCB Full online mock test paper is free for all students. DCCB Question and Answers in English and Hindi Series 2. Here we are providing DCCB Full Mock Test Paper in English. DCCB Mock Test Series 2nd 2019. Now Test your self for DCCB Exam by using below quiz…
This paper has 50 questions.
Time allowed is 50 minutes.
The DCCB Online Test Series 2nd, DCCB Free Online Test Exam is Very helpful for all students. Now Scroll down below n click on “Start Quiz” or “Start Test” and Test yourself.
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
You have to finish following quiz, to start this quiz:
Results
0 of 50 questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 points, (0)
Average score 

Your score 

Categories
 Not categorized 0%
Pos.  Name  Entered on  Points  Result 

Table is loading  
No data available  
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27
 28
 29
 30
 31
 32
 33
 34
 35
 36
 37
 38
 39
 40
 41
 42
 43
 44
 45
 46
 47
 48
 49
 50
 Answered
 Review

Question 1 of 50
1. Question
A thief is noticed by a policeman from a distance of 200 m. The thief starts running and the policeman chases him. The thief and the policeman run at the rate of 10 km and 11 km per hour respectively. What is the distance between them after 6 minutes?
Correct
Relative speed of the thief and policeman = 11 – 10 = 1 km/hr.
Distance covered in 6 minutes = 1/60 * 6 = 1/10 km = 100 m.
Distance between the thief and policeman = 200 – 100 = 100 m.Incorrect
Relative speed of the thief and policeman = 11 – 10 = 1 km/hr.
Distance covered in 6 minutes = 1/60 * 6 = 1/10 km = 100 m.
Distance between the thief and policeman = 200 – 100 = 100 m. 
Question 2 of 50
2. Question
If 10% of x = 20% of y, then x:y is equal to:
Correct
10% of x = 20% of y
10x/100 = 20y/100 => x/10 = y/5
x/y = 10/5 = 2/1
x:y = 2:1.Incorrect
10% of x = 20% of y
10x/100 = 20y/100 => x/10 = y/5
x/y = 10/5 = 2/1
x:y = 2:1. 
Question 3 of 50
3. Question
The area of a parallelogram is 128sq m and its altitude is twice the corresponding base. Then the length of the base is?
Correct
2x * x = 128 => x= 8
Incorrect
2x * x = 128 => x= 8

Question 4 of 50
4. Question
A water tank is twofifth full. Pipe A can fill a tank in 10 minutes and pipe B can empty it in 6 minutes. If both the pipes are open, how long will it take to empty or fill the tank completely?
Correct
Clearly, pipe B is faster than pipe A and so, the tank will be emptied.
Part to be emptied = 2/5
Part emptied by (A + B) in 1 minute = (1/6 – 1/10) = 1/15
1/15 : 2/5 :: 1 : x
x = (2/5 * 1 * 15) = 6 min.
So, the tank will be emptied in 6 min.Incorrect
Clearly, pipe B is faster than pipe A and so, the tank will be emptied.
Part to be emptied = 2/5
Part emptied by (A + B) in 1 minute = (1/6 – 1/10) = 1/15
1/15 : 2/5 :: 1 : x
x = (2/5 * 1 * 15) = 6 min.
So, the tank will be emptied in 6 min. 
Question 5 of 50
5. Question
LCM of 1/3, 5/6, 5/4, 10/7 is:
Correct
LCM of numerators = 10
HCF of denominators = 1
=> 10/1 = 10Incorrect
LCM of numerators = 10
HCF of denominators = 1
=> 10/1 = 10 
Question 6 of 50
6. Question
(830 + ? * 3 * 14 / 100) – (830 * 14 * 3 / 100) = 20.16
Correct
(830 + ? * 3 * 14 / 100) – (830 * 14 * 3 / 100) = 20.16
=> 830 + ? * 42 – 830 * 42 = 2018
=> ? * 42 = 2018 + 830 * 42 – 830
=> ? * 42 = 42 * 48 + 830 * 42 – 830
=> ? = 48 + 830 – (830 / 42)
=> ? = 48 + 830 – 19.76
=> ? = 858.24Incorrect
(830 + ? * 3 * 14 / 100) – (830 * 14 * 3 / 100) = 20.16
=> 830 + ? * 42 – 830 * 42 = 2018
=> ? * 42 = 2018 + 830 * 42 – 830
=> ? * 42 = 42 * 48 + 830 * 42 – 830
=> ? = 48 + 830 – (830 / 42)
=> ? = 48 + 830 – 19.76
=> ? = 858.24 
Question 7 of 50
7. Question
What is the are of an equilateral triangle of side 16 cm?
Correct
Area of an equilateral triangle = √3/4 S^{2}
If S = 16, Area of triangle = √3/4 * 16 * 16 = 64√3 cm^{2};Incorrect
Area of an equilateral triangle = √3/4 S^{2}
If S = 16, Area of triangle = √3/4 * 16 * 16 = 64√3 cm^{2}; 
Question 8 of 50
8. Question
Two pipes A and B together can fill a cistern in 4 hours. Had they been opened separately, then B would have taken 6 hours more than A to fill cistern. How much time will be taken by A to fill the cistern separately?
Correct
Let the cistern be filled by pipe A alone in x hours.
Then, pipe B will fill it in (x + 6) hours.
1/x + 1/(x + 6) = 1/4
x^{2} – 2x – 24 = 0
(x – 6)(x + 4) = 0 => x = 6.Incorrect
Let the cistern be filled by pipe A alone in x hours.
Then, pipe B will fill it in (x + 6) hours.
1/x + 1/(x + 6) = 1/4
x^{2} – 2x – 24 = 0
(x – 6)(x + 4) = 0 => x = 6. 
Question 9 of 50
9. Question
A watch was sold at a loss of 10%. If it was sold for Rs.140 more, there would have been a gain of 4%. What is the cost price?
Correct
90%
104%
——–
14% — 140
100% — ? => Rs.1000Incorrect
90%
104%
——–
14% — 140
100% — ? => Rs.1000 
Question 10 of 50
10. Question
The area of a square is 4096 sq cm. Find the ratio of the breadth and the length of a rectangle whose length is twice the side of the square and breadth is 24 cm less than the side of the square.
Correct
Let the length and the breadth of the rectangle be l cm and b cm respectively. Let the side of the square be a cm.
a2 = 4096 = 2^{12}
a = (2^{12})^{1/2} = 2^{6} = 64
L = 2a and b = a – 24
b : l = a – 24 : 2a = 40 : 128 = 5 : 16Incorrect
Let the length and the breadth of the rectangle be l cm and b cm respectively. Let the side of the square be a cm.
a2 = 4096 = 2^{12}
a = (2^{12})^{1/2} = 2^{6} = 64
L = 2a and b = a – 24
b : l = a – 24 : 2a = 40 : 128 = 5 : 16 
Question 11 of 50
11. Question
9 men and 12 boys finish a job in 12 days, 12 men and 12 boys finish it in 10 days. 10 men and 10 boys shall finish it in how many days?
Correct
9M + 12B —– 12 days
12M + 12B —— 10 days
10M + 10B ——?
108M + 144B = 120M +120B
24B = 12M => 1M = 2B
18B + 12B = 30B — 12 days
20B + 10B = 30B —–? => 12 daysIncorrect
9M + 12B —– 12 days
12M + 12B —— 10 days
10M + 10B ——?
108M + 144B = 120M +120B
24B = 12M => 1M = 2B
18B + 12B = 30B — 12 days
20B + 10B = 30B —–? => 12 days 
Question 12 of 50
12. Question
A can do a piece of work in 21 days and B in 28 days. Together they started the work and B left after 4 days. In how many days can A alone do the remaining work?
Correct
Let A worked for x days.
x/21 + 4/28 = 1 => x/21 = 6/7 => x = 18
A worked for 18 days. So, A can complete the remaining work in 18 – 4 = 14 days.Incorrect
Let A worked for x days.
x/21 + 4/28 = 1 => x/21 = 6/7 => x = 18
A worked for 18 days. So, A can complete the remaining work in 18 – 4 = 14 days. 
Question 13 of 50
13. Question
150 men consume 1050 kg of rice in 30 days. In how many days will 70 men consume 980 kg of rice?
Correct
Rate of consumption of each man = 1050/(150 * 30) = 7/30 kg/day
Let us say 70 men take x days to consume 150 kg.
Quantity consumed by each item in x days = 7x/30 kg.
Quantity consumed by 70 men in x days = (7x/30)(70)kg
(7x/30)(70) = 980
x = (980 * 30)/490 => x = 60 daysIncorrect
Rate of consumption of each man = 1050/(150 * 30) = 7/30 kg/day
Let us say 70 men take x days to consume 150 kg.
Quantity consumed by each item in x days = 7x/30 kg.
Quantity consumed by 70 men in x days = (7x/30)(70)kg
(7x/30)(70) = 980
x = (980 * 30)/490 => x = 60 days 
Question 14 of 50
14. Question
The salary of a worker is first increased by 30% and afterwards reduced by 30%. What is net change in his salary?
Correct
(30 * 30)/100 = 9% decrease
Incorrect
(30 * 30)/100 = 9% decrease

Question 15 of 50
15. Question
A train passes a man standing on the platform. If the train is 170 meters long and its speed is 72 kmph, how much time it took in doing so?
Correct
D = 170
S = 72 * 5/18 = 20 mps
T = 170/20 = 8 ½ secIncorrect
D = 170
S = 72 * 5/18 = 20 mps
T = 170/20 = 8 ½ sec 
Question 16 of 50
16. Question
A lends Rs. 2500 to B and a certain to C at the same time at 7% p.a. simple interest. If after 4 years, A altogether receives Rs. 1120 as interest from B and C, then the sum lent to C is?
Correct
Let the sum lent to C be Rs. x. Then,
(2500 * 7 * 4) / 100 + (x * 7 * 4) / 100 = 1120
7/25 x = (1120 – 700) => x = 1500Incorrect
Let the sum lent to C be Rs. x. Then,
(2500 * 7 * 4) / 100 + (x * 7 * 4) / 100 = 1120
7/25 x = (1120 – 700) => x = 1500 
Question 17 of 50
17. Question
The smallest ratio out of 1:1, 2:1, 1:3 and 3:1 is?
Correct
Incorrect

Question 18 of 50
18. Question
Find the fraction which has the same ratio to 2/13 that 5/34 has to 7/48.
Correct
P : 2/13 = 5/34 : 7/48
As the product of the means is equal to the product of the extremes.
P*7/48 = 2/13 * 5/34
P*7/48 = 10/442
P = 480/3094 => P = 240/1547Incorrect
P : 2/13 = 5/34 : 7/48
As the product of the means is equal to the product of the extremes.
P*7/48 = 2/13 * 5/34
P*7/48 = 10/442
P = 480/3094 => P = 240/1547 
Question 19 of 50
19. Question
A train travelled from station P to Q in 8 hours and came back from station Q to P is 6 hours. What would be the ratio of the speed of the train while traveling from station P to Q to that from station Q to P?
Correct
Since S # 1/t
S_{1} : S_{2} = 1/t_{1} : 1/t_{2} = 1/8 : 1/6 = 3 : 4Incorrect
Since S # 1/t
S_{1} : S_{2} = 1/t_{1} : 1/t_{2} = 1/8 : 1/6 = 3 : 4 
Question 20 of 50
20. Question
A certain sum amounts to Rs.1725 in 3 years and Rs.1875 in 5 years. Find the rate % per annum?
Correct
3 — 1725
5 — 1875
————–
2 — 150
N = 1 I = 75 R = ?
P = 1725 – 225 = 1500
75 = (1500*1*R)/100
R = 5%Incorrect
3 — 1725
5 — 1875
————–
2 — 150
N = 1 I = 75 R = ?
P = 1725 – 225 = 1500
75 = (1500*1*R)/100
R = 5% 
Question 21 of 50
21. Question
The volumes of two cones are in the ratio 1 : 10 and the radii of the cones are in the ratio of 1 : 2. What is the length of the wire?
Correct
The volume of the cone = (1/3)πr^{2}h
Only radius (r) and height (h) are varying.
Hence, (1/3)π may be ignored.
V_{1}/V_{2} = r_{1}^{2}h_{1}/r_{2}^{2}h_{2} => 1/10 = (1)2h_{1}/(2)^{2}h_{2}
=> h_{1}/h_{2} = 2/5
i.e. h_{1} : h_{2} = 2 : 5Incorrect
The volume of the cone = (1/3)πr^{2}h
Only radius (r) and height (h) are varying.
Hence, (1/3)π may be ignored.
V_{1}/V_{2} = r_{1}^{2}h_{1}/r_{2}^{2}h_{2} => 1/10 = (1)2h_{1}/(2)^{2}h_{2}
=> h_{1}/h_{2} = 2/5
i.e. h_{1} : h_{2} = 2 : 5 
Question 22 of 50
22. Question
The difference between the two digit number and the number obtained by interchanging its digits is 54. The difference between the digits is?
Correct
(10x + y) – (10y + x) = 54
x – y = 6Incorrect
(10x + y) – (10y + x) = 54
x – y = 6 
Question 23 of 50
23. Question
The number which exceeds 16% of it by 42 is?
Correct
Let the number be x.
Then, x – 16% of x = 42.
x – 16/100 x = 42
x = (42 * 25)/21 = 50Incorrect
Let the number be x.
Then, x – 16% of x = 42.
x – 16/100 x = 42
x = (42 * 25)/21 = 50 
Question 24 of 50
24. Question
Find the greatest number which leaves the same remainder when it divides 25, 57 and 105.
Correct
105 – 57 = 48
57 – 25 = 32
105 – 25 = 80
The H.C.F of 32, 48 and 80 is 16.Incorrect
105 – 57 = 48
57 – 25 = 32
105 – 25 = 80
The H.C.F of 32, 48 and 80 is 16. 
Question 25 of 50
25. Question
The average of first 10 even numbers is?
Correct
Sum of 10 even numbers = 10 * 11 = 110
Average = 110/10 = 11Incorrect
Sum of 10 even numbers = 10 * 11 = 110
Average = 110/10 = 11 
Question 26 of 50
26. Question
√3584 * 52.034 = ?
Correct
√3600 * 52 = ?
=> ? = 60 * 52 = 3120Incorrect
√3600 * 52 = ?
=> ? = 60 * 52 = 3120 
Question 27 of 50
27. Question
40% of Ram’s marks is equal to 20% of Rahim’s marks which percent is equal to 30% of Robert’s marks. If Robert’s marks is 80, then find the average marks of Ram and Rahim?
Correct
Given, 40% of Ram’s marks = 20% of Rahim’s marks = 30% of Robert’s marks.
Given, marks of Robert = 80
30% of 80 = 30/100 * 8 = 24
Given, 40% of Ram’s marks = 24.
=> Ram’s marks = (24 * 100)/40 = 60
Also, 20% of Rahim’s marks = 24
=> Rahim’s marks = (24 * 100)/20 = 120
Average marks of Ram and Rahim = (60 + 120)/2 = 90.Incorrect
Given, 40% of Ram’s marks = 20% of Rahim’s marks = 30% of Robert’s marks.
Given, marks of Robert = 80
30% of 80 = 30/100 * 8 = 24
Given, 40% of Ram’s marks = 24.
=> Ram’s marks = (24 * 100)/40 = 60
Also, 20% of Rahim’s marks = 24
=> Rahim’s marks = (24 * 100)/20 = 120
Average marks of Ram and Rahim = (60 + 120)/2 = 90. 
Question 28 of 50
28. Question
A sum of money becomes double itself in 8 years at simple interest. How many times will it become 10 years at the same rate?
Correct
P — 2P — 8 years
2 1/4 P — 10 yearsIncorrect
P — 2P — 8 years
2 1/4 P — 10 years 
Question 29 of 50
29. Question
The ratio between the present ages of P and Q is 6:7. If Q is 4 years old than P, what will be the ratio of the ages of P and Q after 4 years?
Correct
Let P’s age and Q’s age be 6x and 7x years respectively.
Then, 7x – 6x = 4 => x = 4
Required ratio = (6x + 4) : (7x + 4)
28 : 32 = 7:8Incorrect
Let P’s age and Q’s age be 6x and 7x years respectively.
Then, 7x – 6x = 4 => x = 4
Required ratio = (6x + 4) : (7x + 4)
28 : 32 = 7:8 
Question 30 of 50
30. Question
³√216400 + √280 + √322 = ?
Correct
³√216400 + √280 + √322
= 60 + 16.5 + 18 = 94.5 = 95Incorrect
³√216400 + √280 + √322
= 60 + 16.5 + 18 = 94.5 = 95 
Question 31 of 50
31. Question
15% of 195 + 14% of 205 = ?
Correct
15/100 * 195 + 14/100 * 205 = 15/100 * 200 + 14/100 * 200
= 30 + 28 = 58Incorrect
15/100 * 195 + 14/100 * 205 = 15/100 * 200 + 14/100 * 200
= 30 + 28 = 58 
Question 32 of 50
32. Question
If the sum of a number and its square is 182, what is the number?
Correct
Let the number be x. Then,
x + x^{2} = 182
(x + 14)(x – 13) = 0
x = 13Incorrect
Let the number be x. Then,
x + x^{2} = 182
(x + 14)(x – 13) = 0
x = 13 
Question 33 of 50
33. Question
Two pipes function simultaneously the reservoir will be filled in 12 hours. One pipe fills reservoir 10 hours faster than the other. How many hours does the faster pipe take to fill the reservoir?
Correct
1/x + 1/(x + 10) = 1/12
x = 20Incorrect
1/x + 1/(x + 10) = 1/12
x = 20 
Question 34 of 50
34. Question
A shopkeeper buys two articles for Rs.1000 each and then sells them, making 20% profit on the first article and 20% loss on second article. Find the net profit or loss percent?
Correct
Profit on first article = 20% of 1000 = 200.
This is equal to the loss he makes on the second article. That, is he makes neither profit nor loss.Incorrect
Profit on first article = 20% of 1000 = 200.
This is equal to the loss he makes on the second article. That, is he makes neither profit nor loss. 
Question 35 of 50
35. Question
What sum of money will produce Rs.70 as simple interest in 4 years at 3 1/2 percent?
Correct
70 = (P*4*7/2)/100
P = 500Incorrect
70 = (P*4*7/2)/100
P = 500 
Question 36 of 50
36. Question
The two trains of lengths 400 m, 600 m respectively, running at same directions. The faster train can cross the slower train in 180 sec, the speed of the slower train is 48 km. then find the speed of the faster train?
Correct
Length of the two trains = 600m + 400m
Speed of the first train = X
Speed of the second train= 48 Kmph
1000/X – 48 = 180
1000/x – 48 * 5/18 = 180
50 = 9X – 120
X = 68 KmphIncorrect
Length of the two trains = 600m + 400m
Speed of the first train = X
Speed of the second train= 48 Kmph
1000/X – 48 = 180
1000/x – 48 * 5/18 = 180
50 = 9X – 120
X = 68 Kmph 
Question 37 of 50
37. Question
What percent of 120 are 90?
Correct
(?% /100) * 120 = 90
? = 75%Incorrect
(?% /100) * 120 = 90
? = 75% 
Question 38 of 50
38. Question
The least number which when divided by 16, 18 and 21, leave the remainder 3, 5 and 8 respectively is:
Correct
Incorrect

Question 39 of 50
39. Question
2222.2 + 222.22 + 22.222 = ?
Correct
Incorrect

Question 40 of 50
40. Question
If Rs.7500 are borrowed at C.I at the rate of 4% per annum, then after 2 years the amount to be paid is?
Correct
A = 7500(26/25)^{2} = 8112
Incorrect
A = 7500(26/25)^{2} = 8112

Question 41 of 50
41. Question
men are equal to as many women as are equal to 8 boys. All of them earn Rs.90 only. Men’s wages are?
Correct
5M = xW = 8B
5M + xW + 8B —– 90 Rs.
5M + 5M + 5M —– 90 Rs.
15M —— 90 Rs. => 1M = 6Rs.Incorrect
5M = xW = 8B
5M + xW + 8B —– 90 Rs.
5M + 5M + 5M —– 90 Rs.
15M —— 90 Rs. => 1M = 6Rs. 
Question 42 of 50
42. Question
25 * 25 / 25 + 15 * 40 = ?
Correct
(25 * 25)/25 + 15 * 40 = 25 + 600 = 625.
Incorrect
(25 * 25)/25 + 15 * 40 = 25 + 600 = 625.

Question 43 of 50
43. Question
The sum of the digits of a twodigit number is 15 and the difference between the digits is 3. What is the twodigit number?
Correct
Let the ten’s digit be x and unit’s digit by y
Then, x + y = 15 and x – y = 3 or y – x = 3
Solving x + y = 15 and x – y = 3, we get: x = 9, y = 6
Solving x + y = 15 and y – x = 3, we get: x = 6, y = 9
So, the number is either 96 or 69.
Hence, the number cannot be determined.Incorrect
Let the ten’s digit be x and unit’s digit by y
Then, x + y = 15 and x – y = 3 or y – x = 3
Solving x + y = 15 and x – y = 3, we get: x = 9, y = 6
Solving x + y = 15 and y – x = 3, we get: x = 6, y = 9
So, the number is either 96 or 69.
Hence, the number cannot be determined. 
Question 44 of 50
44. Question
Two trains each 250 m in length are running on the same parallel lines in opposite directions with the speed of 80 kmph and 70 kmph respectively. In what time will they cross each other completely?
Correct
D = 250 m + 250 m = 500 m
RS = 80 + 70 = 150 * 5/18 = 125/3
T = 500 * 3/125 = 12 secIncorrect
D = 250 m + 250 m = 500 m
RS = 80 + 70 = 150 * 5/18 = 125/3
T = 500 * 3/125 = 12 sec 
Question 45 of 50
45. Question
What is the difference between the compound interest on Rs.12000 at 20% p.a. for one year when compounded yearly and half yearly?
Correct
When compounded annually, interest
= 12000[1 + 20/100]^{1} – 12000 = Rs.2400
When compounded semiannually, interest
= 12000[1 + 10/100]^{2} – 12000 = Rs.2520
Required difference = 2520 – 2400 = Rs.120Incorrect
When compounded annually, interest
= 12000[1 + 20/100]^{1} – 12000 = Rs.2400
When compounded semiannually, interest
= 12000[1 + 10/100]^{2} – 12000 = Rs.2520
Required difference = 2520 – 2400 = Rs.120 
Question 46 of 50
46. Question
60 + 5 * 12 / (180/3) = ?
Correct
60 + 5 * 12 / (180/3) = 60 + 5 * 12 / (60)
= 60 + (5 * 12)/60 = 60 + 1 = 61.Incorrect
60 + 5 * 12 / (180/3) = 60 + 5 * 12 / (60)
= 60 + (5 * 12)/60 = 60 + 1 = 61. 
Question 47 of 50
47. Question
Find the one which does not belong to that group ?
Correct
Part, Cart, Dart and Mart are rhyming words, but Trap does not sound similarly.
Incorrect
Part, Cart, Dart and Mart are rhyming words, but Trap does not sound similarly.

Question 48 of 50
48. Question
A and B together can do a piece of work in 8 days. If A alone can do the same work in 12 days, then B alone can do the same work in?
Correct
B = 1/8 – 1/2 = 1/24 => 24 days
Incorrect
B = 1/8 – 1/2 = 1/24 => 24 days

Question 49 of 50
49. Question
Five bells first begin to toll together and then at intervals of 5, 10, 15, 20 and 25 seconds respectively. After what interval of time will they toll again together?
Correct
LCM = 300/60 = 5 min
Incorrect
LCM = 300/60 = 5 min

Question 50 of 50
50. Question
Find the one which does not belong to that group ?
Correct
All are organs of our body which are in pairs except fingers.
Incorrect
All are organs of our body which are in pairs except fingers.